*Cena dostave na teritoriji cele Srbije po proizvodu iznosi 1200,00 RSD.a ukoliko imate vise od jednog proizvoda,cena isporuke za svaki sledeci se umanjuje za 30%.

*Sve proizvode dostavljamo nasom vlastitom dostavnom sluzbom.Brinemo I cuvamo  pakete I odgovorni  smo za nameštaj sve dok sigurno ne stigne u Vaš dom.

*Rok isporuke van teritoje grada Beograda je oko 30 radnih dana,zbog organizacije grupnog transporta.

*Ukoliko kupac ne želi da čeka grupni transport, rok isporuke može biti oko 15 radnih dana,a u tom slucaju se plaća celo dostvno vozilo tj 25,00 RSD /km (računa se u oba smera).

*Obavezno je organizovati nekoga za unos namestaja,jer uslugu iznosenja namestaja bez montaze,vrsimo samo na teritoriji Beograda.

*Usluga montaze iznosi 6% od ugovorene cene,a cena transporta je 25,00 din/km (računa se u oba smera).

*Napominjemo da niste u obavezi da koristite naše usluge isporuke i montaže,te da uvek možete obezbediti sopstveni prevoz, izvršiti samostalno montažu ili angažovati usluge trećih lica.

USLUGE I MONTAŽE NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA

*Usluga montaze naplaćuje se 6% od cene.

*Transport na teritoriji Beograda u slucaju montaže iznosi 3000,00 RSD.,a bez montaže se primenjuju vec definisane cene grupne dostave na teritoriji cele Srbije.

*Usluga unošenja nameštaja naplaćuje se 600,00 RSD do III sprata, i dodatnih 200,00 RSD za svaki sprat preko ukoliko ne postoji mogućnost korištenja lifta.

*Cena je po komadu nameštaja.

*Za porudžbine koje imaju više od 3 elementa ostvaruje se 30% popusta na ukupno iznošenje, a preko 5 elemenata 50% popusta na iznošenje.

OSTALE USLUGE:

*Kačenje elementa (gornji kuhinjski element, polica,tv polica, čiviluk, pričvršćivanje police ili predsoblja za zid) na zid naplaćuje se 1.000,00 RSD po elementu za do 1m širine ili 1.500,00RSD za šire elemente.

*Usecanje, ugradnja usadne ili nasadne sudopere (letve ili silikon su u ceni) 1.500,00 RSD.

*Klijent odgovara za tačne mere za poziciju ugradnje na radnu ploču.

*Usecanje i postavljanje šporetne ploče 1.500,00 RSD.

 

*Klijent odgovara za tačne mere za poziciju ugradnje na rp.

*Postavljanje diht lajsni (silikon u ceni) 1.500,00 RSD + cena diht lajsni po izboru i pratećih uglića.

*Nije obavezna naša montaža tj postavljanje diht lajsne, ali je obavezno postavljanje na radne ploče kupljene uz naš nameštaj, jer bez postavljanja diht lajsni gubi se pravo na garanciju.

*Cena za dodavanje akcijske radne ploče 28mm,38mm za usadnu sudoperu umesto nasadne ili za sudomašinu iznosi 4.400,00 RSD/metar dužni.