1998.godine sa sedištem u Beogradu nastala je firma SPINOLA D.O.O.

U samom početku našeg poslovanja prevashodno smo se bavili sečenjem i kantovanjem pločastih materijala, kao i prodajom okova za nameštaj,a uz to i proizvodnjom nameštaja po meri prilagođen dimenzijama i potrebama Vašeg prostora.

2001.godine formirana je firma FUTRIX D.O.O, kao ćerka firme Spinole,takođe sa sedištem u Beogradu, ali i sa poslovnim jedinicama u Negotinu i Zaječaru.

Timskim radom naseg energicnog tima, inspirativnih dizajnera I mocnom tehnologijom ostvarili smo odlične rezultate i prerasli u ozbiljne firme za prodaju i projektovanje nameštaja po meri, gde se maksimalno trudimo da svaki komad nameštaja koji proizvedemo ispunjava funkcionalne i estetske zahteve u pogledu kvaliteta.

Futrix  se dodatno bavi uvozom,veleprodajom i maloprodajom serijskog namestaja i repromaterijala,stoga veliku pažnju poklanjamo upravo internet prodaji i 2015 godine formiramo novi brand ONLINENAMESTAJ, koji vremenom prerasta u najveci portal za prodaju namestaja u Srbiji.Ono po cemu se razlikujemo od drugih su povoljne cene i zasigurno najveci izbor,narocito decijeg namestaja.

Naša glavna ideja je omogućiti kupcima što jednostavniju i ugodniju kupovinu iz vlastitog doma.

Takodje,veliku brigu poklanjamo I nasim zaposlenima,koji su nam pored klijenata na prvom mestu. Radimo na tome da stvorimo mirno i sigurno okruženje s ljudima koji vole svoj posao.

Zadovoljni zaposleni = zadovoljni klijent = uspešan tim.

Posetite nas i uverite se u tačnost naših reči.