-18% SET SUDOPERA SA SLAVINOM I SIFONOM NIAGARA 20 NELA/GM120

Set sudopera sa slavinom i sifonom NIAGARA 20 + NELA (GM 120)

Dimenzija: 465x465/180mm

Sudopera u setu može se naručiti u bojama:CRNA,  BELA,  BEŽ

Napišite recenziju

Napomena: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro

NAČINI PLAĆANJA

KUPOVINA U NAŠIM PRODAJNIM OBJEKTIMA:
•    Gotovinsko plaćanje
•    Virmansko plaćanje
•    Plaćanje kreditnim karticama
•    Plaćanje čekovima
•    Kreditno plaćanje

1. Gotovinsko plaćanje
Plaćanje u gotovini.

2. Virmansko plaćanje
Plaćanje prekoračuna I namenjeno je pravnim licima.

3. Plaćanje kreditnim karticama
Prihvatamo sledeće kreditne kartice:
VISA, MASTER CARD, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, DINA.
*Plaćanje Banca Intesa kreditnim karticama MASTER, VISA i AMERICAN EXPRESS na 12  meseci bez kamate I ucesca.

 

4. Plaćanje čekovima
Plaćanje čekovima građana do 120 dana bez kamate (do daljnjeg)

5. Kreditno plaćanje
Kreditiranje stanovništva od strane banaka sa kojima sarađujemo:
EFG BANKA,BANKA INTESA,KOMERCIJALNA BANKA…

INTERNET KUPOVINA

•    Plaćanje platnim karticama
•    Plaćanje preko računa
•    Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)


1. Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine
Svoju online narudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, EC/MC ili Maestro platnu karticu. Potrebno je da izaberete način plaćanja Visa, Master ili Maestro, a onda ćete biti usmereni na 3D Secure stranu banke, gde ćete uneti Vaše podatke I pratiti dalja uputstva. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti.

2. Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine
Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem internet ako imate internet pristup svom računu (web banking).
virmanskom uplatom na naš račun – obrazac možete preuzeti ovde.

3. Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate prilikom isporuke.
Ukoliko isporuku vrši kurirska služba, moguća su plaćanja gotovinom I čekovima.
 
 EFG BANKA - PLAĆANJE NA 12 RATA
 
•    Bez depozita
•    Bez žiranata
•    Bez čekanja
•    Bez obaveze prebacivanja plate
•    Bez odlaska u banku


Poštovani korisnici, u saradnji sa EFG bankom, SPINOLA/FUTRIX Vam omogućavaju da dobijete najpovoljniji kredit na našem tržištu, bez kamate!

Možete aplicirati za kredit na 3, 6, 9 ili 12 – jednakih fiksnih dinarskih rata bez kamate (plaća se mesečno održavanje kartice od 200 dinara samo u vremenu trajanja otplate).
Minimalni iznos kredita je 3000 dinara. Kupovine u iznosiod 3000 do 6000 dinara, moguće je podelitina 3 ili 6 rata. Kupovine u iznosu većem od 6000 dinara moguće je podeliti na 3, 6, 9 ili 12 rata.  Za iznose do 35 000 dinara potrebna je samo važeća lična karta, a pored nje nije potrebna nikakva dodatna dokumentacija (potvrda o zaposlenju, iz Vašebanke, iz penzionog, poreskog ili slično ).
Odmah nakon pred odobrenja preuzimate robu!
Za iznose preko 35.000 dinara kupcu će biti tražena potvrda o zaposlenju ili ADZ za penzionere.
U cilju što boljeg informisanja pozovite nas na 011/2980-802.

ČEKOVIMA GRAĐANA
SPINOLA/FUTRIX  Vam nudi odloženo plaćanje čekovima na 4 rate bez kamate. Prva rata se plaća odmah po isporuci, a ostale svakog narednog meseca.
Plaćanje čekovima na rate moguće je samo u maloprodajnim objektima. Ukoliko naručenu robu putem Interneta želite da platite čekovima, neophodno je da lično dođete u neku odnaših prodavnica. Kupovina robe na rate može se izvršiti samo uz prisustvo vlasnika čekova zajedno sa dokumentima (lična karta I čekovna kartica). Pored uredno ispisanih podataka na čeku, kupac je dužan da na pozadini čeka napiše broj fiksnog telefona I broj važeće lične karte.

BANCA INTESA - PLAĆANJE NA 12 RATA

 

Kreditne kartice iz programa MasterCard i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najvećibroj rata u našim prodavnicama može biti 12. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. U mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. umesecu u originalnom iznosu I kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanjena rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice I funkcioniše na sledeći način:
•    Prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod
•    Sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti su oslobođene kamate

Spinola doo.

 

GARANTNI USLOVI

Garantni uslovi za SUDOPERE

Garantna doba je 5 godina i važi za kuhinjsku sudoperu Alveus.

 

Garantni uslovi za KUHINJSKE SLAVINE

Garantna doba za slavinu i njene sastavne delove je 5 godina

Garantna doba za površinski sloj slavine je 2 godine.

 

Garantni rok započinje od dana prodaje sudopere korisniku.

Garancija pokriva sve nepravilnosti nastale u procesu proizvodnje i/ili u samom materijalu proizvoda.

Uslov za priznavanje garancije je pravilno i u celosti ispunjen garantni list uz predočenje računa s čitljivim datumom i mestom kupovine.

Garancija se ne priznaje ukoliko se korisnik nije pridržavao upustava proizvođača o ugradnji, načinu koriščenja, čišćenju i održavanju proizvoda.

Garancija ne vredi za štete prouzrukovane nestručnim popravkama, nepravilnom ugradnjom, konstrukcijskim prepravkama ili neredovnim čišćenjem.

Mehanička oštećenja, površinske ogrebotine, vodeni kamenac i potrošni delovi (npr. zaptivači i dekorativne pločice) ne mogu se reklamirati.

Garancija vredi na području Republike Srbije.

Garancija ne isključuje prava potrošača koja proizlaze iz odgovornosti prodavca zbog nedostataka na proizvodu.

NEGA IN ČIŠČENJE : 

Nakon ugradnje sudoperu temeljito očistimo od svih ostataka, posebno metalnih strugotina, jer bi dodir takvih čestica sa mokrom površinom sudopera izazvao tačkice, rđe na površini.

Za čišćenje sudopere, koji su izrađeni od nerđajućeg čelika, upotrebite mekane krpe i tekuće deterdžente za domaćinstvo.

Svakodnevne mrlje i naslage kod pranja posuđa jednostavno isperite sa čistom vodom i potom obrišite sa suvom krpom. Na taj način sprečimo nastajanje vodenog kamenca na površini sudopere.

Mrlje (voćni sokovi, kava, čaj,...) odmah obrišite sa tekućim sredstvom i isperite sa čistom vodom.

Druge mrlje (boje na vodenoj bazi, crnilo,...) odmah obrišite sa krpom namočenu u razređeni alkohol i isperite sa čistom vodom.

Za dnevno odstranjivanje vodenog kamenca upotrebite sirće i pustite ga delovati na površini nekoliko minuta i zatim isperite sa čistom vodom i obrišite površinu sa suvom krpom. Za teže mrlje vodenog kamenca upotrebite sredstvo za čišćenje Alveusov ALLSHINE. Nije dozvoljeno čiščenje sa grubim spužvicama i abrazivnim sredstvima, jer mogu prouzrokovati nagrizanje i matiranje glatke površine sudopera.

Ne izlažite sudoperu  jakim hemikalijama kao što su:

      - kiseline i baze s više od 10% koncentracije

      - sredstva za čišćenje koja premašuju 5% koncentracije aktivnih tvari

      - sredstva za uklanjanje lakova

      - sredstva za čišćenje rerna

Ako sudopera ipak dođe u kontakt sa gore navedenim hemikalijama površinu odmah isperite sa vodom. Ne postavljajete na sudoper vruće posude, koje uzimate direktno iz rerne ili šporeta. Prilikom izlevanja vrele vode u sudoperu otvorite slavinu sa hladnom vodom. Ne režite nožem direktno po površini sudopere.

Sve reklamacije, koje su posledica nepoštovanja uputstava su neprihvatljive.

KUHINJSKE SLAVINE

UGRADNJA:

Kod ugradnje kuhinjskih armatura vam savetujemo da koristite usluge profesionalnih vodoinstalatera, jer garancija ne pokriva troškove nastale prilikom nestručne ugradnje, popravke ili konstrukcijske prepravke proizvoda. Pre ugradnje armature, sve vodovodne cevi moraju biti temeljito isprane.

Kako bi se izbegla mehanička oštećenja slavine uzrokovana prljavštinom ili grubim česticama iz cevovoda, potrebno je slavinu priključiti na Alveus ugaone ventile sa filterom.

NEGA I ČIŠĆENJE :

Za čišćenje koristite samo sapun i mekanu krpu. Ne upotreljavajte abrazivna ili hemijska sredstva za čišćenje, grube krpe i spužve ili čeličnu vunu.

Nakon upotrebe, osušite slavinu mekom krpom.

Sudopere Alveus su namenjene za različite vrste ugradnji, pa se mogu u potpunosti prilagoditi oblikovanim i arhitekturnim zahtevima vaše kuhinje.

 

 

Klasično usadne  sudopere ( I ) ugrađuju se u kuhinjski pult i predstavljaju deo ukupne radne površine. U izrez odgovarajuće veličine stavimo sudoperu sa gornje strane i pričvrstimo je priloženim žabicama.

 

Potpuno usadne sudopere ( F )  ugrađuju se u kuhinjski pult iz vodoodpornog materijala (prirodni kamen, granitni materijali), koji je prethodno obrađen tako da je rub sudopere u istoj ravnini kao kuhinjski pult. Prednost potpuno usadnih kuhinjskih sudopera je radna površina bez rubova, sasvim lako čišćenje te atraktivni izgled. 

 

Površinsko usadne sudopere ( S ) ugrađuju se u kuhinjski pult i na taj se način postiže gotovo ujednačena radna površina. Tanki, gotovo neprimetni rubovi sudopere omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje, a ugradnja je sasvim laka i u klasične pultove.

 

Ugradne posude ( U ) omogućavaju ugradnju sa donje strane kuhinjskog pulta, pri čemu rub sudopere prekriva kuhinjska površina pulta iz prirodnog kamena ili granitnih materijala. Takav smeštaj omogućava iskorištenje većih dimenzija te neograničen broj kombinacija. Odsutnost rubova razgraničenja pripomaže vrlo jednostavnom održavanju visokih higijenskih standarda te dugog veka trajanja kuhinje kao celine.


Nasadne sudopere ugrađuju se kao gornji završni element jednog ili više kuhinjskih ormarića. Visina ruba nasadne sudopere je 30 mm. Nasadne sudopere imaju zidni rub visine 30 mm ili su bez njega.

Kod sudopere, različiti načini ugradnje zahtevaju različite postupke ugradnje.

Kod ugradnje kuhinjskih slavina vam savetujemo da koristite usluge profesionalnih vodoinstalatera.

 

 

 

SUDOPERE

UPUTSTVA ZA UGRADNJU KLASIČNE USADNE (I) SUDOPERE

https://www.youtube.com/watch?v=WirPps4w33w&feature=emb_logo

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POTPUNO USADNE (F) SUDOPERE

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=HT0D6HFuIhM&feature=emb_logo

UPUTSTVA ZA UGRADNJU POVRŠINSKO USADNE (S) SUDOPERE

https://www.youtube.com/watch?v=WMY65HOLXig

UPUTSTVA ZA UGRADNJU UGRADBENE (U) SUDOPERE

https://www.youtube.com/watch?v=SY1ITlKz0Iw

UPUTSTVA ZA UGRADNJU NASADNE SUDOPERE

https://www.youtube.com/watch?v=ERViMhKuJRE

 

SET SUDOPERA SA SLAVINOM I SIFONOM NIAGARA 20 NELA/GM120

  • Pregleda: 401
  • Prodavac: ALVEUS
  • Tip: SUDOPERE
  • Raspoloživost: Na lageru
  • 19.215,00din
  • 15.732,00din
  • 100 Popust na količinu 19.215,00din

Dodatni info i Opcije za kupovinu

Tagovi: sudopera, sudopere, sudopere granitne, sudopere inox, sudopere Beograd, sudopera akcije

Web Analytics