O NAMA

1998.godine sa sedištem u Beogradu nastala je firma SPINOLA DOO. U samom početku našeg poslovanja prevashodno smo se bavili sečenjem i kantovanjem pločastih materijala, kao i prodajom okova za nameštaj. U našoj firmi takođe možete naručiti i nameštaj po meri prilagođen dimenzijama i potrebama Vašeg prostora i to sve uz pomoć i konsultacije naših projektanata. Takođe, naglašavamo da i sav komadni nameštaj izrađujemo po meri.

2001.godine formirana je firma FUTRIX DOO, kao ćerka firma Spinole doo takođe sa sedištem u Beogradu, ali i sa poslovnim jedinicama u Negotinu i Zaječaru. Futrix doo se dodatno bavi uvozom i veleprodajom ručica, nogica i čiviluka turskog proizvođača Metax.

Timskim radom ostvarili smo odlične rezultate i prerasli u ozbiljne firme sa salonima za prodaju i projektovanje nameštaja.

Veliku pažnju poklanjamo internet i kataloškoj prodaji standardnih modela komadnog nameštaja koji se mogu prepraviti po dimenzijama i potrebama Vašeg prostora. Ono po čemu se razlikujemo od drugih je to što nameštaj možete dobiti već sklopljen a samim tim olakšavate sebi posao i štedite vreme. Iz naše ponude izdvajamo kompjuterske i radne stolove, klub stolove, predsoblja, cipelarnike, dečije i dnevne sobe, klizne plakare i garderobere, kuhinje, kancelarijski nameštaj i drugo. Naš osnovni cilj je kreiranje i proizvodnja nameštaja po pristupačnim cenama.

Rukovodimo se po principu Sklopite i uštedite! Trudimo se da svaki komad nameštaja koji proizvedemo ispunjava funkcionalne i estetske zahteve u pogledu kvaliteta.

Vaša želja – naše delo!


Posetite nas i uverite se u tačnost naših reči.