Kuhinje po meri

Postavljeno od dejan 06/06/2020 0 Komentar(i)

Kuhinje po meri

Naše bogato iskustvo u dizajniranju kuhinja po narudžbini garantuje da ćemo pronaći najoptimalnije rešenje za potpuno korišćenje kuhinjskog prostora, a istovremeno ćemo vašoj kuhinji pružiti elegantan i moderan izgled.

Ako smo pre godinu dana doživljavali kuhinju kao mesto koje uglavnom koristimo za kuvanje, danas kuhinju definišemo kao centar kuće. U njemu ne samo da jedemo, već i primamo goste, vodimo intimne razgovore, opuštamo se nakon dugog napornog dana. U modernim enterijerima kuhinja je prirodni nastavak dnevnog boravka i često je karakteriše vedra ličnost ili elegantan akcent unutrašnjosti koji se uklapa u ostatak nameštaja. Zato je izbor kuhinje važna faza u kreiranju jedinstvenog dizajna vaše kuće, a ako odaberete kuhinje po meri iz Onlinenameštaja - uštediće vam puno živaca i truda.

 

Prvi korak je napraviti plan kako želite da se kuhinjske jedinice distribuiraju kako bi vaša kuhinja bila što udobnija i funkcionalnija. Vrlo često je potrebno pažljivo razmotriti i isplanirati, jer je potrebno voditi računa o veličini i arhitektonskim osobinama prostorije u kojoj će se nalaziti vaša kuhinja.

 

Iskustvo naših dizajnera enterijera, u kombinaciji sa njihovim umetničkim prikazom stvari i njihovim dubinskim znanjem u polju nameštaja, pomoći će vam da nađete pravo rešenje, čak i ako soba ima neke nestandardne karakteristike koje se ne uzimaju uvek u obzir prilikom izrade projekta. U Onlinenameštaju napravićemo tačno onu vrstu kuhinje po meri koju želite i o kojoj ste oduvek sanjali.

 

Drugi korak je odabir stila kuhinje. Ako je deo dnevnog boravka, treba da nosi istu poruku kao i ostatak nameštaja ili da bude akcent koji će se isticati ili odgovarati ostatku nameštaja u sobi. Možete se fokusirati na jedan od tri stila tipična za dizajn kuhinje: klasična (koja podseća na kuhinje naših baka i nosi romantiku prošlosti i nostalgiju za detinjstvom), minimalistička (moderne, čiste linije i strogost u detaljima, uglavnom funkcionalna, pogodan za dinamične ličnosti) i moderan (stil koji se uglavnom oslanja na visoku tehnologiju, od uređaja do dodataka, koji se odlikuje ekstravagancijom, svetlim bojama, funkcionalnošću i komforom).

 

Treći korak je da odredite materijale od kojih će se izrađivati vaša prilagođena kuhinja. U savremenoj proizvodnji nameštaja koriste se različiti materijali za proizvodnju svojih proizvoda, kao što su univer,i MDF.

Koji materijal izaberete zavisi od vaših ličnih sklonosti i finansijskih mogućnosti.

Mi ćemo vam preporučiti da se fokusirate na kvalitetne materijale, visoke izdržljivosti i ispunjavanje evropskih standarda. Nove tehnologije na terenu omogućavaju vam da odaberete između hiljada boja, struktura i furnira koji će vašoj kuhinji pružiti elegantan i jedinstven izgled.

 

Ako više volite ekonomičnu kuhinju, koja će uštedeti deo vašeg budžeta, možete se odlučiti za dodatne elemente kao što su osvjetljenje, staklo na vratima ormara, iznad ormara i drugi ukrasni ukrasi. Zapamtite da postoje elementi koji se ne mogu ugroziti. Prilikom odabira kuhinje obratite pažnju na mehanizme i pribor kao što su ručice ormara. Kvalitetni elementi nameštaja su od ključne važnosti za kuhinju, čine je funkcionalnom, a njeni dodaci daju lep i gotov izgled.

 

Takođe nudimo sve što se tiče kuhinja: ugradne uređaje, sudopere i slavine, led rasvetu, kućni pribor itd.

Posetite nas a mi ćemo uraditi najpovoljniju ponudu za vas. Pošaljite nam upit putem obrasca sa naše web stranice ili putem e-maila ili nas jednostavno pozovite telefonom 011/2083-670. Rado ćemo razgovarati o vašem projektu i započeti rad na njemu. Tako ćete za 30 dana imati kuhinju iz snova.

Ostavi komentar

Web Analytics