Kuhinje

22/06/2017 0 Komentar(i) Enterijer,

 

Kuhinje su mesto okupljanja svake porodice u ova turbulentna i brza vremena kada je sve manje mogucnosti da kompletna porodica vreme provede zajedno. Kuhinja je cesto i mesto gde se okupljaju gosti, tako da je možemo svrstati u kategoriju centra za druženje u Vašem domu.
Onlinenamestaj.com za Vas izraduje kuhinje po meri. Pomažemo Vam da u isto vreme imate savremeno dizajniranu i funkcionalnu kuhinju.
Kuhinja je najvažniji prostor u svakom domu i zato treba da bude napravljena i uredena po Vašoj želji i meri. Njen dizajn i izgled pozitivno uticu na raspoloženje i daju energiju za dan koji Vas ocekuje.
Dobra organizacija kuhinjskih elemenata život cini lakšim i može biti od velike koristi kada žurite na posao.
Svaka kuhinja nosi neku svoju pricu i uspomene. Vama je potrebna posebna, napravljena kako ste zamislili, jer ce taj divan prostor dati poseban ukus onome što kuvate.
Onlinenamestaj.com ili kuhinje po meri su dizajnirane namenski za Vaš prostor. Mogu biti uradene ili po vašem nacrtu, ili po projektu naših arhitekata.
Kombinacija materijala i boja na vidnim delovima kuhinje u najvecoj meri uticu na dizajn i estetiku. U zavisnosti od Vaše želje, kuhinjske frontove izradujemo od univera, furniranog medijapana, medijapana lakiranog poliuretanskim bojama.
Funkcionalnost i kvalitet kuhinje tokom perioda eksploatacije najviše zavise od izbora okova. Zbog garantnog roka u trajanju od 5 godina koji dajemo, nudimo Vam iskljucivo okove vodecih proizvodaca iz Nemacke (Hettich i Hafele) i Austrije (Blum) cuvenih po pouzdanosti dugovecnosti svojih proizvoda zahvaljujuci primeni najsavremenijih tehnologija.
Pogledajte ovu kuhinju naše arhitektice Danijele Kljajic koja je ovu kuhinju sama projektovala i montirala.

 

 

Tagovi: kuhinje

Ostavi komentar

Web Analytics