Kompletno opremanje dečijih soba

20/03/2013 3 Komentar(i) Enterijer,

Kompletno opremanje dečijih soba

 
Onlinenameštaj.rs se bavi kompletnim opremanjem dečijih soba, po principu ključ u ruke!
Svi artikli iz našeg asortimana pružaju Vašoj deci kvalitet i udobnost, budi dodatnu kreativnost i osećaj topline. Naš nameštaj zadovoljava sve standarde u pogledu bezbednosti i sigurnosti, kao i dugotrajnost dečijeg nameštaja. Dečije sobe izrađujemo od univera 18mm kao i od medijapana. Sav materijal je ekološki proveren, jer mi veoma vodimo računa o životnoj sredini. Takođe, kao najveći uvoznici i distributeri ručica, nogica, čiviluka itd, koristimo najkvalitetniji okov za izradu našeg nameštaja.
Kako opremamo? Kada opremamo dečiju sobu mi preuzimamo odgovornost da stvorimo Vašoj deci kvalitet i udobnost. Naše dečije sobe nemaju samo estetsku funkciju već moraju da imaju glavnu ulogu u njihovoj funkciji. Kreativnost i iskustvo našeg tima ogleda se u spremnosti da Vaše želje deteta pretvori u delo. Uz našu pomoć izabraćete komade nameštaja za Vašu dečiju sobu, pravi dekor, osvetljenje, boju zida i sve ostale detalje u zavisnosti od toga šta želite da bude u dečijoj sobi. Naš tim arhitekata biće Vam uvek na raspolaganju od početka do kraja izrade projekta kako bi Vaše želje pretvorio u delo. Kada završimo projekat ili opremanje dečije sobe biće ispoštovani svi detalji ugovora kao i Vaš budžet i vremenski rok.

 

 

Tagovi: decije sobe

3 Komentar(i)

nenad:
25/01/2016, 10:10:03 AM, www.mondline.rs/index.php
Odgovori

moj savet je praviti namestaj po meri, a ne kupovati. Pitajte i decu, iznenadio sam se koliko su zreli u biranju i zahtevima za svoju sobu.

Sasa:
25/01/2016, 04:55:55 PM, www.rentacarpretrazivac.rs
Odgovori

Nameštaj za dečije sobe trebao bi da bude pre svega funkcionalan.

Emil:
Odgovori

Odlican tekst!

Ostavi komentar

Web Analytics