Izrada kancelarijskog nameštaja

Postavljeno od dejan 06/06/2020 0 Komentar(i) Enterijer,

Izrada kancelarijskog nameštaja

Gotovi modeli ne ispunjavaju uvek sve ove zahteve. U takvim slučajevima  "Onlinenameštaj" nudi vam izradu kancelarijskog nameštaja po narudžbini. Pripremićemo kompletno rešenje za enterijer za vašu kancelariju, tako da zaposleni mogu ugodno i prijatno raditi. Kad god vam treba nameštaj dizajniran za nestandardne prostore, tražite najbolji način opremanja radnih mesta ili želite da stvorite specifičnu atmosferu (ludo i kreativno; elegantno i luksuzno itd.), Mi smo vam na raspolaganju.

Kancelarijski nameštaj po meri - pogodnosti za vaše poslovanje

Povećana radna sposobnost zaposlenih.

Dokazano je da pravo radno okruženje i atmosfera mogu učiniti da vaši zaposleni izvršavaju stvarne podvige u polju rada. Međutim, ako se osećaju neprijatno, boje ih potiskuju, atmosfera je sterilna, kancelarije su prepune nameštaja i papira i sve je neuredno, ne možete očekivati ko zna kakve rezultate.

Ako uložite u kancelarijski nameštaj na projektu i posavetujete se sa našim dizajnerom enterijera, vaša kancelarija će biti zaista udobna i ugodna za sve.

Uštedite novac.

Zaista. Gotov kancelarijski nameštaj je skup i pored toga, u haosu nije baš jasno šta vam tačno treba, koje veličine treba da budu ormarići, police, stolovi. Često se pojavljuju greške i nađete se sa nepotrebnim nameštajem u kancelariji.

U projekat uključujemo nameštaj koji vam je potreban, izrađujemo samo njih i jasno je da se savršeno uklapaju na njihova određena mesta. Pored toga, kupovina dela je uvek skuplja od naručivanja kompletnije usluge.

 

Prikladna atmosfera za vaše kupce i partnere.

Kada je opremljen nameštajem po meri, vaša kancelarija lakše i nekako prirodno prenosi ideju vašem poslu. Naglašava šta vam je važno. Stvara se atmosfera koja lako privlači vaše klijente i partnere i omogućava im da se osećaju dobro u vašoj kancelariji. A o poslu je mnogo lakše razgovarati, zar ne?

 

Ponuda Onlinenameštaja za izradu nameštaja u okviru projekta uključuje:

• Izrada idejnog dizajna.

• Rasprava o projektu zajedno sa klijentom, priprema ponude, korekcije.

• Nakon odobrenja idejnog dizajna, definisanja materijala, boja i detalja izrađuje se nameštaj.

• Isporuka i ugradnja.

 

Za izradu kancelarijskog nameštaja po meri obično traje 30 dana.

Posetite nas a mi ćemo uraditi najpovoljniju ponudu za vas. Pošaljite nam upit putem obrasca sa naše web stranice ili putem e-maila ili nas jednostavno pozovite telefonom 011/2083-670. Rado ćemo razgovarati o vašem projektu i započeti rad na njemu. Tako ćete za 30 dana imati Kancelarijski nameštaj iz snova.

 

 

Ostavi komentar

Web Analytics