Dizajn spavaćih soba po meri

Postavljeno od dejan 06/06/2020 1 Komentar(i)

Dizajn spavaćih soba po meri

 

Odlučili ste da naručite izradu nameštaja za spavaće sobe prema projektu. Ovo je razuman i praktičan izbor, a naš tim iz Onlinenameštaja na raspolaganju vam je tokom svake faze postupka. Naši stručnjaci za dizajn spavaće sobe shvatiće zadatak. Radije usko sarađujemo sa kupcima kako bismo bili sigurni da ćemo stvoriti unutrašnjost u kojoj će se oni osećati ugodno i prijatno.

Upoznajte se sa nekim karakteristikama vezanim za proces dizajniranja spavaćih soba:

Fotografije i pogled na sobu

Što bolje poznajemo prostor, bolje ćemo raditi svoj posao. Zbog toga više volimo da deo našeg tima pregleda sobu. Ako to nije moguće, zamolićemo vas da nam dostavite fotografije ili skicu.

 

Veličine

Možete nam dati grube ili tačne dimenzije sobe. Važno je imati ih unapred kako biste ispunili bilo koju smetnju ili nišu sa nestandardnijim merama. Za sve ukupni izgled sobe i vašu udobnost definitivno je važno koja je veličina nameštaja i u kojoj proporciji su jedan prema drugom.

 

Razgovarajte tačno šta vam treba

Kada dizajnirate spavaće sobe i pravite nameštaj po meri, vi odlučujete kako želite da izgleda vaš spavaća soba.Naši stručnjaci će vam pomoći, naravno. Važno je da razmislite za šta ćete koristiti spavaću sobu - samo za spavanje, volite da čitate u krevetu, više volite garderober i ogledalo u ovoj sobi, toaletni sto sa šminkom, maske i kreme žele da ostanu i u spavaćoj sobi, a ne u kupatilu , gledajte mnogo filmova uveče sa partnerom ili želite slobodno mesto za vežbanje joge. Od vas i vašeg načina života zavisi koji će prostori biti u vašoj spavaćoj sobi i koji nameštaj.

 

Priprema projekta

Ovo je zbirni deo procesa dizajniranja spavaće sobe. Prikupili smo sve potrebne informacije i naši dizajneri će vam ponuditi unutrašnje rešenje koje u potpunosti odgovara vašem životnom stilu i vašim zahtevima.

 

Korekcije projekta

Kad vidite kako će izgledati vaša spavaća soba, možda ćete odlučiti da su potrebne promene - boja ili dizajn nameštaja. Ovo je vreme da o svemu opet razgovaramo s dizajnerom i donesete konačnu odluku.

Nakon što odobrite idejni projekat, počećemo sa izradom nameštaja. Za proizvodnju, isporuku i ugradnju potrebno nam je između 30. Tada ćete se moći smestiti u svoju novu spavaću sobu.

Imamo veliko iskustvo u dizajniranju spavaćih soba. Kontaktirajte nas kako bismo dogovorili naš prvi sastanak i započeli rad na vašem projektu.

1 Komentar(i)

Slavica:
17/01/2021, 09:28:02 AM
Odgovori

Ja bih imala 2 spavace sobe, dva kupatila i 2 predsoblja u Austriji za namjestiti. Da li vrsite porudzbe za Austriju? Slavica

Ostavi komentar

Web Analytics