Dizajn dečijih soba po meri

Postavljeno od dejan 05/06/2020 0 Komentar(i)

Dizajn dečijih soba po meri 

Dobar dizajn dečijih soba pravi je izazov iz nekoliko razloga: 

• svako je dete neobjašnjiv svet - treba da mu se stvori udoban, udoban prostor koji će podržati njegov razvoj;

• deca i njihove potrebe se brzo menjaju, a roditelji ne mogu priuštiti da menjaju nameštaj svake godine;

• potrebno je rešenje koje daje prostor, istovremeno omogućavajući prikupljanje svih predmeta kako bi bili raspoređeni i dostupni detetu;

• Važno je da nameštaj bude izrađen od jakog, ne baš osetljivog na ogrebotine i prolivanje tečnosti.

 

Mi, iz Onlinenameštaja, uvek i sa zadovoljstvom prihvatamo ovaj izazov. Izrada i dizajn dečijih soba su jedan od naših omiljenih. Evo šta moramo da razjasnimo u našim preliminarnim razgovorima kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolje dečije sobe za svoje dete.

 

Koliko je dete i koja su njegova interesovanja?

Ovo će odrediti područja na koja je dobro podeliti dečiju sobu - za učenje, za odmor, za slikanje, za konstrukciju različitih stvari, za čitanje, za igru. Ako vaše dete želi da ga upišete na kurseve, podstaknite ga i stvorite uslove za slične aktivnosti kod kuće. Mićemo rado dizajnirati takav kutak.

 

Ako će vaše dete krenuti u školu za godinu ili dve - možda je dobro razmisliti o nameštaju koji je moguće modifikovati u udoban kutak za prvoškolce. Razgovarajte o sličnim opcijama sa našim dizajnerima. Dobra stvar u dizajniranju dečijih soba i pravljenju nameštaja po meri je to što možete razmišljati u velikoj perspektivi. Ovo će vas verovatno koštati nešto više novca trenutno, ali sigurno će biti jeftinije od menjanja nameštaja svake godine.

 

Izbor kombinacije boja za sobu takođe zavisi od starosti i temperamenta deteta.

 

Dimenzije prostorije i njena izloženost

Možete nam dati dimenzije sobe ili se dogovoriti s našim dizajnerom da ih uzmemo za vas. Izloženost prostorije takođe nije zanemariti. Zidovi koji su tamniji i sunce ne sija dobro mogu se obojiti u lagane, tople boje.

 

Materijal od koga će se izrađivati nameštaj

Prilikom dizajniranja dečijih soba i izrade nameštaja po meri možete odabrati materijal koji je najprikladniji u pogledu kvaliteta, cene, otpornosti na mehaničke uticaje. Naši stručnjaci će vam objasniti sve o prednostima različitih materijala i pomoći će vam u izboru.

Kontaktirajte nas kako bismo napravili najbolju dečiju sobu za vaše dete.

 

Ostavi komentar

Web Analytics