Dečije sobe po meri

Postavljeno od dejan 05/06/2020 0 Komentar(i) Enterijer,

Dečije sobe po meri 

Kad tražite dečije sobe po meri - cene, materijali, funkcionalnost, čvrstoća nameštaja, izgled - sve vas to, naravno, zanima.

Nastojite da uravnotežite sve ove komponente. Mi – iz tima Onlinenameštaja - težimo da postignemo upravo to.

Nažalost, ne postoji način da unapred - za dečije sobe na projektu - date cene, čak i najobičnije. Za svakog klijenta pripremamo individualni projekat, zatim pravimo ponudu i raspravljamo o projektu. Unapred se upoznajte sa komponentama koje su uključene u cenu.

Vrste nameštaja

Stolovi, ormarići, plakari, kreveti - sav nameštaj je uključen u cenu. Naravno, takođe je važan i broj ormara, da li će krevet biti dvospratni ili ne, kao i sve ostale specifičnosti nameštaja.

Dimenzije

Važno je koliki će biti nameštaj. Kada pravite nameštaj za dečije sobe - cene modela prema katalogu ili pojedinačnom projektu za specifičniji prostor su sasvim drugačije.

Naši stručnjaci će razgovarati sa vama o svim mogućnostima da odaberete najbolju.

Materijali

Izrađujemo nameštaj za dečije sobe od iverice i MDF. Mogu imati različitu pokrivenost. Raznolikost boja je takođe ogromna. Dva materijala su različitog cenovnog raspona. Univeri su jeftiniji, a po ceni su kvalitetne i jake. U većini slučajeva kupci više vole ovaj materijal. MDF su skuplji, izgledaju bolje i jače su. Međutim, lako se ogrebu.

 

Funkcionalnost i složenost konstrukcije

Mnogi kupci radije ulažu malo više novca, ali dobijaju nameštaj za dečije sobe, koji se proizvodi u modulama i mogu se lako pregrupisati i promeniti svoju funkcionalnost.

Kada tražite ponude za izgradnju „dečijih soba po projektu - cene“, dobro je razmotriti dodatne usluge koje Vam naša kompanija nudi.

Tim Onlinenameštaja besplatno priprema idejni projekat za unutrašnjost  Vaše dečije sobe.

Mi tome dodamo ponudu i razgovaramo s vama. Promene su moguće u projektu, kao i u izboru materijala i detalja, sve dok ne postignemo ravnotežu između kvaliteta, funkcionalnosti i cene.

Znamo da svom detetu želite najbolje i garantujemo da ćete ga dobiti od nas.

Posetite nas na licu mesta, kontaktirajte nas telefonom ili nam pošaljite e-poštu na prodaja@onlinenamestaj.rs.

Spremni smo da razgovaramo o svemu što je povezano sa dizajnom Vaše dečije sobe.

Ceo proces - idejni projekat, izrada, isporuka i ugradnja nameštaja - traje između 30 dana.

 

Pozovite nas! Očekujemo Vas!

Ostavi komentar

Web Analytics