Cene garderobera po meri

Postavljeno od dejan 06/06/2020 0 Komentar(i)

Cene garderoba po meri

Želite unapred znati koliko će vas koštati izrada garderobera. Nažalost, ne možemo vam ponuditi cene garderobera dok ne znamo tačno šta vam treba.

Nudimo vam da se upoznate sa komponentama koje su uključene u cene.

Vrsta garderobera

Pogodili ste, postoje različite cene ormara po meri sa nestandardnim dimenzijama, dvoje, troje ili četvoro vrata.

Materijal

Važno je da li ste za ormar odabrali MDF ili univer. MDF ploče su skuplje i jače. Ploče od univera su najbolje u niskom cenovnom rangu i često se koriste za izradu ormana po dizajnu. Takođe možete da zatražite kombinaciju ova dva materijala. Sve to utiče na krajnju cenu.

Važno je odrediti koliko će polica, ladica i prostora za vešalice biti. Na ovaj način će biti jasno koliko će materijala biti potrebno za njihovu izradu. Takođe je važno da li će biti dodatnih dodataka kao što su mehanizmi za rasklapanje, poluge za vešanje odeće, nosači, vešalice za posteljinu, nosači kaiševa i nakita, pa čak i fioke za cipele. Sve je bitno. Naše cene garderobera po meri strogo su individualne, u skladu sa projektom koji ćemo pripremiti.

Ogledalo i vrsta vrata

Neki kupci žele ogledalo na vratima garderobera. To je takođe element koji ulazi u cene.

Bez obzira na vrata - harmonika, klizna, obična, sa ili bez ukrasa - takođe je važno.

Pošaljite nam upit na prodaja@onlinenamestaj.rs, Mi iz onlinenameštaja, ne možemo vam dati konačnu cenu garderobera po meri, ali rado ćemo pripremiti projekat i ponudu za vas. Zatim ćemo zajedno razgovarati o tome, a ako on premaši Vaš budžet, možemo da izvršimo izmene u projektu. Sigurni smo da uvek postoji kompromis koji vam omogućava da imate funkcionalni i lep garderober. Davanje nekih dodataka, zamena jednog detalja sa drugim, može promeniti sve - ovo je jedna od glavnih i velikih prednosti izrade nameštaja po meri.

Posetite nas a mi ćemo uraditi najpovoljniju ponudu za vas. Pošaljite nam upit putem obrasca sa naše web stranice ili putem e-maila ili nas jednostavno pozovite telefonom 011/2083-670. Rado ćemo razgovarati o vašem projektu i započeti rad na njemu. Tako ćete za 30 dana imati garderober iz snova.

Ostavi komentar

Web Analytics